Nadácia Dobrý skutok

3. deň - Objavujeme, pátrame a zabávame sa. Turistika rozprávkovým chodníkom.

Každé dobré ráno by sa malo začať poriadnou rozcvičkou. My ju v tábore po zobudení vždy praktizujeme, takže si z nás určite berte príklad. Po dnešku už vieme dokonca ako si nabrať energiu zo slnka, takže keď budeme niekedy počas dňa unavení, dokážeme sa takto rýchlo dobiť. Ako baterky.

Pátrali sme po našich zvieracích predkoch a museli sme pri tom použiť hlavne rýchlosť. Dokážeme naozaj rýchlo utekať. Podarilo sa nám nájsť všetky zvieratká, ktoré sme mali na našom plániku, a tak sme mohli kľudne pokračovať v ďalšom programe. Po výdatnom obede sme sa vybrali na túru. Nebola to iba taká obyčajná turistika, absolvovali sme dobrodružnú cestu rozprávkovým lesom. Kráčali sme, niektorí kopec dokonca vybehli, ale našli sa aj takí, ktorí si zvolili pomalšie tempo. Samozrejme, že sme sa navzájom čakali, chceli sme vyjsť na vrchol spoločne. A aj sa nám to podarilo! Do rozprávkového zámku sme dorazili celá naša super partia. Prešli sme cez 10 000 krokov, takže sme na seba všetci patrične hrdí.